ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ανάπτυξη και προώθηση σε: Τουριστικές επιχειρήσεις - ξενοδοχεία, εργοστάσια, εμπορικές αποθήκες - logistics, επαγγελματικά ακίνητα.

mission_img

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Κατάρτιση επενδυτικών σχεδίων και επιχειρηματικών πλάνων, τροφοδοτώντας τον υποψήφιο επενδυτή με ακριβείς πληροφορίες τόσο της αγοράς όσο και των κατά περίπτωση επιδοτήσεων από το κράτος, ώστε οι στόχοι που τίθενται να είναι πραγματικοί και υλοποιήσιμοι.

mission_img

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΒΙΛΕΣ

Αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επιστημονική κατάρτιση, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα των πελατών μας (πωλητών - αγοραστών), όλους τους ελέγχους οι οποίοι εξασφαλίζουν ότι το εκάστοτε προς ανάπτυξη - διάθεση ακίνητο προσφέρεται για άμεση και απρόσκοπτη εκμετάλλευση. Οι προτάσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη για την βέλτιστη αξιοποίηση του ακινήτου εφαρμόζοντας πάντα την σχετική νομοθεσία.

mission_img

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη την διαδικασία που απαιτείται για την υλοποίηση ενός project, δηλαδή από τον σχεδιασμό του ακινήτου και την έκδοση της αντίστοιχης οικοδομικής άδειας μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου και την παράδοση αυτού (κλειδί στο χέρι).

mission_img


ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ | ΕΜΠΕΙΡΙΑ | ΓΝΩΣΗ

Στην Atlas Property Services:

αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες καθενός ξεχωριστά και κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα με τα υψηλότερα στάνταρ!