ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

(ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ)

Oικόπεδο 812 τ.μ. στο Τρίγωνο Άρτας

Πωλείται οικόπεδο 812 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο με συντελεστή δόμησης 0,8 στην περιοχή Τρίγωνο Άρτας (Πίσω από το διοικητήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, πρώην ΤΕΙ Άρτας). Τιμή : 240,000.00 ευρώ.


PROJECTS

Ιόνιο Πέλαγος, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Σύβοτα Λευκάδας

Στα Ιόνια Νησιά στη Δυτική Ελλάδα και ειδικότερα στα Σύβοτα Λευκάδας, έναν οικισμό ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, επέλεξαν οι πελάτες μας να υλοποιήσουν ένα μοναδικό project που αποτελείται από τρεις ξεχωριστές υπόσκαφες βίλες άνω των 100 τμ έκαστη συν τους βοηθητικούς χώρους τους. Το έργο κατασκευάζεται σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων περίπου, η κλίση του οποίου είναι κατάλληλη για την κατασκευή υπόσκαφων κατοικιών. Η κάθε βίλα μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 2 οικογένειες με παιδιά και να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες τους.

Οι πελάτες μας αφουγκράστηκαν το όραμά μας και επένδυσαν μετά από υπόδειξή μας σε οικόπεδο με απαράμιλλη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, στο οποίο σχεδιάσαμε μαζί τρεις υπέροχες κατοικίες σε διαφορετικά επίπεδα μεταξύ τους, επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην λεπτομέρεια, στην απλότητα, στην εναρμόνιση της ογκοπλαστικής του έργου με το φυσικό περιβάλλον και στην εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας με στόχο το βιοκλιματικό σχεδιασμό των σπιτιών.

Η απλότητα τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων, με την εύρυθμη μεταξύ τους λειτουργία, το υπέροχο ντεκ, η πισίνα (infinity pool) με τον μικρό καταρράκτη και η θέα που κόβει την ανάσα, αποτελούν χαρακτηριστικά που μετατρέπουν τη διαμονή του επισκέπτη σε αξέχαστη εμπειρία!ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ | ΕΜΠΕΙΡΙΑ | ΓΝΩΣΗ

Στην Atlas Property Services:

αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες καθενός ξεχωριστά και κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα με τα υψηλότερα στάνταρ!